SciBAr

  • Povećaj slova
  • Resetiraj
  • Smanji slova
Home Održani SciBArovi SciBar - International reflections

SciBar - International reflections

E-mail Ispis PDF

 

 

 

 

 

U utorak 17. lipnja 2014. godine u Info Clubu FOI-ja (Rupa) u 18 sati održano je SciBar predavanje pod nazivom „International reflections“.

 

 

Gosti predavači na tom su događanju predstaviti svoja iskustva s putovanja i istraživanja koja su ondje provodili. Studentice Fakulteta organizacije i informatike, Dunja MaslićNeva Stopinšek pričale su o svom iskustvu na studentskoj praksi u dalekoj Etiopiji. Uz velik broj fotografija i zanimljivih činjenica, studentice su pokušale dočarati i prikazati kakav je osjećaj živjeti dva mjeseca u zemlji i kulturi potpuno drugačijoj od one naše. Drugi gost, prof.dr.sc. Luciano Berardi sa Sveučilišta DePaul u Chicagu, koji je u to vrijeme boravio na Fakultetu organizacije i informatike u okviru Međunarodnog studentskog simpozija, predstavio je svoja međunarodna iskustva kroz istraživanja i razne provedene projekte u Argentini i Jamajki.

Sam program započeo je nastupom predškolske folklorne skupine Centra tradicijske kulture Varaždin zajedno s voditeljima Krešimirom Plantakom i Andreom Kirchbaum, koji su izveli tradicionalne plesove Hrvatskog Zagorja.

 

 

 

 

Zadnja vijest

U ponedjeljak, 23. studenoga 2015. Svjetski prvak u podvodnoj fotografiji, Damir Zurub, održao je predavanje o podvodnoj fotografiji na SciBAr-u, na Fakultetu informatike i organizacije.

Opširnije...

SciBAr

P1010050_JPG.jpg