SciBAr

  • Povećaj slova
  • Resetiraj
  • Smanji slova
Home Održani SciBArovi Održan SciBar o "Obrazovanju u digitalnom dobu"

Održan SciBar o "Obrazovanju u digitalnom dobu"

E-mail Ispis PDF

U srijedu, 14. prosinca 2011. godine održan je 31. po redu SciBAr pod nazivom "Obrazovanje u digitalnom dobu: kako tehnologija može pomoći u obrazovanju najmlađih?". Predavačica je bila Martina Šimičić, mag.inf., koja je akademsku titulu stekla na Fakultetu organizacije i informatike.

Cilj ovog SciBAr-a bilo je informiranje publike o kvalitetnim načinima korištenja računala u predškolskim ustanovama i osnovnim školama i to putem projekta "Schoooools"  http://schoooools.com/ kojeg su započeli stručnjaci iz Portugala.

Organizator SciBar-a je Jezgra za međunarodne projekte Fakulteta organizacije i informatike voditeljice prof.dr.sc. Blaženke Divjak.

SciBar financijski podupire Varaždinska županija.

U publici je bilo 15-tak posjetitelja, uglavnom nastavnika i stručnih suradnika 2. OŠ Varaždin, zaposlenika Obiteljskog centra Varaždinske županije, studenata i nastavnika FOI-a. Po završetku SciBAr-a zamolili smo posjetitelje da odgovore na pitanja postavljena u anketi.

Rezultati ankete

Sažetak prezentacije Martine Šimičić


 

Zadnja vijest

U ponedjeljak, 23. studenoga 2015. Svjetski prvak u podvodnoj fotografiji, Damir Zurub, održao je predavanje o podvodnoj fotografiji na SciBAr-u, na Fakultetu informatike i organizacije.

Opširnije...

SciBAr

P1010087_1.jpg